USA - norra Arizona


Efter att ha kört "east rim" vid Grand Canyon fortsatte bilfärden norrut mot staden Page med många foto-stopp längst med vägen!

Efter en god natts sömn med en nyinköpt värmefläkt begav vi oss till Antelope Canyon. Detta var det bästa på hela resan! WOW säger jag bara. Det är svårt att förklara vad det är, men man skulle kunna säga att det är en smal ravin som formats i hundratals år av vatten som forsar fram genom gångarna när det regnar. Det är mycket större än vad det ser ut som på bild och bara så himla mäktigt!Alla former och färger är helt fantastiska! Efter en timmes guidad tur under marken körde vi mot Marble Canyon.Efter en fantastisk eftermiddag vid Marble Canyon och en hel del bilkörning så tänkte vi avrunda dagen vid Horseshoe Bend som jag sett så mycket bilder av. Vi blev dock varnade för att inte gå för nära kanten pga stora rasrisker (det har skett en del dödsolyckor där), så vi vågade oss inte fram till kanten för att fota floden som bänder sig som en hästsko (därav namnet - Horseshoe Bend).
Lite synd, men better safe than sorry... Där var otroligt fint ändå! 
På väg tillbaka till bilen exploderade himlen i alla möjliga färger över ökenlandskapet. Perfekt avslutning på en perfekt dag!
Landskap, Natur, Resor, Road trip, USA | |
#1 - - Sofia - bipolär och f.d laestadian:

Helt underbara bilder!

sv: tack snälla för din fina kommentar! Har varit med en sväng med våldtäkt sedan tidigare så jag vet att det till slut kommer att lätta och gå att leva med, gäller bara att bearbeta det nya traumat på samma sätt trots att det gör ont och är svinjobbigt. Betyder mycket att höra så fina ord och att du hejar på mig! KRAM! <3

Svar: Tack! :)
Tack själv för att du delar med dig till andra och lycka till i framtiden! :) Kram <3
-

Upp